AdresData

Home  >>  Diensten  >>  AdresData

adressen databaseAdresData is de meest volledige en actuele culturele adressendatabase.
Voor een cultureel bedrag heeft u alle relevante contactgegevens in de culturele sector binnen handbereik. Onderverdeeld in 220 rubrieken en te verfijnen op bezoekersaantal, zaalcapaciteit, festivaldatum en oplage enzovoort. Daarnaast zijn de gegevens onbeperkt te downloaden!

 
Adressenlijsten

Met AdresData kunt u eenvoudig adressenlijsten maken van organisaties per rubriek, regio, genre, etc. Deze kunt u onbeperkt downloaden in Excel of PDF.

 
Volledig

Met AdresData heeft u de beschikking over alle contacten in de Podiumkunsten-, Museale- en Festival sector + alle culturele Pers & Media.

 
Actueel

Dagelijks actualiseert ons update-team de bestanden, controleren we gegevens per e-mail en telefoon, en verwerken we feedback uit de sector.

 
Eenvoudig  koppelen

De adressenlijsten uit AdresData zijn te koppelen met AdreZ en MailingLijst, en met elk CRM-, ticketing-, plannings-programma.

Wilt u meer informatie over AdresData of bent u al overtuigd en wilt u een nu een (deel)abonnement bestellen? Dat kan via het bestelformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

AdresData Podiumkunsten bevat 5000 organisaties en 7000 contactpersonen. Onderverdeeld in 650 accommodaties, 2500 uitvoerenden en 1750 toeleveranciers. U kunt segmenteren op meer dan 55 rubrieken en verfijnen op zaalcapaciteit, genre enzovoort.

AdresData Museaal bevat 3500 organisaties en 6000 contactpersonen. Onderverdeeld in 1500 musea, 700 ondersteunende organisaties en 900 toeleveranciers. U kunt segmenteren op meer dan 60 rubrieken en verfijnen op thema, bezoekersaantallen enzovoort.

AdresData Festivals bevat 1750 organisaties en 1700 contactpersonen. Onderverdeeld in 1100 festivals en 650 toeleveranciers. U kunt segmenteren op meer dan 25 rubrieken en verfijnen op thema, datum, aantal bezoekers enzovoort.

AdresData Pers&Media bevat 1300 organisaties en 1700 contactpersonen. Onderverdeeld in 500 RTV, 650 geschreven – en 150 digitale pers. U kunt segmenteren op meer dan 80 rubrieken en verfijnen op mediumtypes, oplage, verschijning enzovoort.

AdresData bevat toeleveranciers voor de Podiumkunsten, Musea en Festivals. Deze adressen worden door onze abonnees veel gebruikt om te zoeken naar decorbouwers, beveiligingsbedrijven, restauratoren enzovoort.

Up2Data

1403101334_rss_circle_colorDe culturele database AdresData wordt continu bijgewerkt. Hieronder een greep uit recente directie/marketing mutaties: 

Over AdresData

Meer dan 10.000 organisaties en meer dan 16.000 contactpersonen

Met AdresData beschikt u over het meest volledige en meest actuele adressenbestand in de culturele sector. Dat zijn meer dan 16.000 contactpersonen die u gericht kunt benaderen met uw product! Naast postcode, straat, telefoonnummer en e-mailadres krijgt u ook de website, Twitter en Facebook gegevens. Tevens krijgt u de beschikbare informatie over de oplage, zaalcapaciteit, (festival)data, bezoekersaantallen enzovoort.

Voor culturele organisaties

Al meer dan 25 jaar werkt de culturele sector met de gegevens uit de Podiumkunsten Almanak, de Museum Almanak, de AUB medialijst, het Festivaloverzicht. Bestanden voor en door de sector, nu alle digitaal verzameld en altijd beschikbaar in AdresData.

Meer klanten Tarieven

Wat doen we nog meer?

AdresData is één van de diensten van EM-Cultuur. Naast AdresData hebben we ook nog het adresbeheer/CRM-systeem AdreZ en het e-mailmarketing programma MailingLijst. Al 25 jaar werken culturele organisaties naar volle tevredenheid met de e-marketing tools van EM-Cultuur.

Alle diensten

Meer informatie

Brochure
We hebben alle belangrijke AdresData productinformatie ook samengevat in een brochure. U kunt deze brochure downloaden als PDF document. Als er naar aanleiding van de brochure vragen of wensen zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Download brochure

Tarieven
AdresData is naast het meest volledige en actuele ook het meest voordelige adressenbestand! U heeft al een (deel)abonnement vanaf € 122,50 per jaar. Bekijk de AdresData tarieven pagina voor meer informatie.

Bekijk de tarieven

De Helpdesk
Gebruikers van de EM-Cultuur diensten hebben de beschikking over de ongeëvenaarde service van onze helpdesk. We kennen geen wachttijden en staan voor u klaar en denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via telefoon, chat en e-mail. We kunnen met u meekijken als u dat wenst en helpen u met acute vragen en adviseren u graag over het optimale gebruik van onze diensten.