AdreZ

Home  >>  Diensten  >>  AdreZ

Adrez adresbeheerHet online adresbeheer/CRM-systeem AdreZ brengt uw relaties overal binnen handbereik. Met oneindig veel mogelijkheden tot verrijking, en het maken van unieke selecties. Naadloze integratie met onze culturele adressen en MailingLijst voor het verzenden van professionele e-mailingen.


Gebruiksvriendelijk

Begonnen als digitale rolodex voor Amsterdam Culturele Hoofdstad in 1987, is het met de feedback van publiciteit- en marketing afdelingen de afgelopen jaren uitgegroeid tot de adresbeheer standaard in de culturele sector.

Helpdesk

De AdreZ gebruikers bepalen de ontwikkeling van het product en verdienen een ongeëvenaarde service. We helpen en adviseren al onze klanten graag bij het werken met AdreZ.

Segmenteren

AdreZ beschikt over ongekende selectie mogelijkheden. Selecteer op alle combinaties van codes, vrije velden, regio, etc. Samen met de uniek ingebouwde ontdubbelaar zorgt AdreZ dat de juiste relaties de juiste informatie krijgen.

Integratie

AdreZ integreert met MailingLijst voor het verzenden van professionele e-mailingen en u kunt ons actuele culturele AdresData adressen “meenemen”.

Wilt u meer informatie over AdreZ of bent u al overtuigd en wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via het aanvraagformulier. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een aanbod op maat!

Over AdreZ

Adresgegevens eenvoudig beheren

Wanneer u al uw relatie-adresgegevens bij elkaar verzameld hebt (bijvoorbeeld in combinatie met AdresData), beheert en selecteert u deze contacten eenvoudig met adresbeheer/CRM systeem AdreZ. Vervolgens kunt u de adressen gemakkelijk exporteren om te gebruiken in uw e-mailmarketing programma, zoals MailingLijst.

Alle soorten klanten

Grote en kleine organisaties werken met AdreZ als collectief adresgeheugen. AdreZ doet wat ze belooft “adresbeheer” en biedt alle mogelijkheden tot CRM. Lees wat klanten zeggen over EM-Cultuur en AdreZ.

Bekijk de tarieven

Wat doen we nog meer?

AdreZ is één van de diensten van EM-Cultuur. Naast AdreZ hebben we ook nog het culturele adressenbestand AdresData en het e-mailmarketing programma MailingLijst. Al 25 jaar werken culturele organisaties naar volle tevredenheid met de e-marketing tools van EM-Cultuur.

Meer diensten

Meer informatie

Tarieven
AdreZ is één van de meest voordelige adresbeheer/CRM oplossingen voor de culturele sector. U kunt al gebruik maken van AdreZ vanaf 41 euro per maand. Bekijk de AdreZ tarieven pagina voor meer informatie. Neem contact met ons op voor een aanbod op maat!

De Helpdesk
Gebruikers van de EM-Cultuur diensten genieten ongeëvenaarde service van onze helpdesk. Wij zien graag dat u onze diensten optimaal kunt gebruiken. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. We kennen geen wachttijden en u kunt ons bereiken via telefoon, chat en e-mail.