MailingLijst

Home  >>  Diensten  >>  MailingLijst

e-mailmarketingMailingLijst is het e-mailmarketing programma om al uw nieuwsbrieven en persberichten mee te ontwerpen en te versturen.
Eenvoudig in gebruik en cultureel geprijsd. Geschikt voor grote en kleine organisaties, en met een helpdesk die met u meedenkt.


Gebruiksvriendelijk

MetĀ MailingLijst heeft u in drie eenvoudige stappen uw nieuwsbrief verzonden in de huisstijl van uw organisatie. Aan- en afmeldingen, bounce en statistiek worden automatisch verwerkt.

Helpdesk

Onze geroemde helpdesk ondersteunt u bij het werken met MailingLijst en adviseert u hoe u de campagnes kunt optimaliseren en optimaal gebruik maakt van MailingLijst.

Mailing op maat

MailingLijst wordt ingezet voor grote en kleine organisaties en biedt de mogelijkheid om voor iedere nieuwsbrief-abonnee een unieke samengestelde mailing te maken op basis van zijn/haar opgegeven interesses.

Statistieken

MailingLijst beschikt over uitgebreide statistieken. Vergelijk uw statistiek met die van alle andere MailingLijst-gebruikers en bouw nieuwe campagnes op basis van eerdere resultaten.

Wilt u meer informatie over MailingLijst of bent u al overtuigd en wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan via het aanvraagformulier. Geef het aantal adressen en mailingen per jaar aan ons door en wij bieden u een passende oplossing!

Over MailingLijst

Doelgroepen segmenteren

Naast het ontwerpen en versturen van nieuwsbrieven kunt u uitgebreid segmenteren met Mailinglijst. Selecties op eerdere campagnes, interesses, regio en op basis van klik-gedrag. Gebruik MailingLijst vanuit uw website, ticketing, of CRM-systeem en verstuur de juiste relaties een mailing op maat.

E-mailmarketing voor culturele organisaties

MailingLijst wordt gebruikt door grote organisaties als de VVV/Uitburo’s maar biedt ook ruimte voor kleinere organisaties. De techniek staat, maar de persoonlijke begeleiding en het meedenken van onze helpdesk en afdeling techniek onderscheidt ons.

Bekijk de tarieven

Wat doen we nog meer?

Naast MailingLijst hebben we ook nog het culturele adressenbestand AdresData en het adresbeheer/CRM-systeem AdreZ. Al 25 jaar werken culturele organisaties met de e-marketing tools van EM-Cultuur.

Meer diensten

Meer informatie

Tarieven
MailingLijst is de meest gebruikte e-mailmarketing oplossingen in de culturele sector. U kunt al gebruik maken van MailingLijst vanaf ā‚¬360,- per jaar. Geen aparte kosten per mailing, geen datalimiet en onbeperkt toegang tot onze helpdesk. Bekijk de MailingLijst tarieven pagina voor meer informatie. Geef het aantal e-mailadressen en aantal mailingen per jaar aan ons door en wij maken een passend aanbod voor u!

De Helpdesk
Gebruikers van MailingLijst en de andere EM-Cultuur diensten ervaren de service van onze helpdesk. Wij zien graag dat u onze diensten optimaal kunt gebruiken. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via telefoon, chat en e-mail. We kennen een wachttijden, en bellen altijd terug.