EM-Cultuur http://www.em-cultuur.nl Online communicatie voor de Culturele sector Mon, 23 Nov 2015 11:34:09 +0000 nl-NL hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.2.4 EM-Cultuur gaat verhuizen… http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/11/19/em-cultuur-gaat-verhuizen/ http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/11/19/em-cultuur-gaat-verhuizen/#comments Thu, 19 Nov 2015 09:39:59 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=6261 EM-Cultuur gaat verhuizen! We gaan per 1 december 2015 verhuizen van de Kauwgomballenfabriek naar het Damrak. Iets kleiner, maar wel dichter bij onze klanten, en op een levendig punt! Bekijk ook ons verhuisfilmpje! Ons nieuwe adres: Damrak 68 1012 LM Amsterdam

The post EM-Cultuur gaat verhuizen… appeared first on EM-Cultuur.

]]>
damrak_muis

EM-Cultuur gaat verhuizen! We gaan per 1 december 2015 verhuizen van de Kauwgomballenfabriek naar het Damrak. Iets kleiner, maar wel dichter bij onze klanten, en op een levendig punt! Bekijk ook ons verhuisfilmpje!

Ons nieuwe adres:
Damrak 68
1012 LM Amsterdam

The post EM-Cultuur gaat verhuizen… appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/11/19/em-cultuur-gaat-verhuizen/feed/ 0
Musea infographic 2015 http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/08/27/musea-infographic-2015/ http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/08/27/musea-infographic-2015/#comments Thu, 27 Aug 2015 08:31:16 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=6237 EM-Cultuur is de grootste e-mailmarketing provider en adressenleverancier in de culturele sector en beschikt over een schat aan informatie en uniek overzicht over de sector. Elk jaar maakt EM-Cultuur meerdere infographics over onderwerpen als e-mailmarketing, festival-spreiding, podiumkunst-accommodaties en museumbezoekers en -spreiding. EM-Cultuur heeft onlangs ruim 1125 musea bijgewerkt. Dit levert...

The post Musea infographic 2015 appeared first on EM-Cultuur.

]]>
musea2015_thumb

EM-Cultuur is de grootste e-mailmarketing provider en adressenleverancier in de culturele sector en beschikt over een schat aan informatie en uniek overzicht over de sector. Elk jaar maakt EM-Cultuur meerdere infographics over onderwerpen als e-mailmarketing, festival-spreiding, podiumkunst-accommodaties en museumbezoekers en -spreiding.

EM-Cultuur heeft onlangs ruim 1125 musea bijgewerkt. Dit levert een schat aan informatie op die we met u willen delen in de vorm van een infographic. Alle aantallen zijn naar opgave van de musea zelf. Adressen, contactpersonen, capaciteit etc. zijn raadpleegbaar in de culturele adressendatabase AdresData.

Bekijk de infographic

The post Musea infographic 2015 appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/08/27/musea-infographic-2015/feed/ 0
We Are Public wint Struis voor beste marketingcase http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/07/01/we-are-public-wint-struis-voor-beste-marketingcase http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/07/01/we-are-public-wint-struis-voor-beste-marketingcase#comments Wed, 01 Jul 2015 10:17:38 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=6121 Het nieuwe cultuurlidmaatschap We Are Public heeft tijdens de Cultuurmarketing Awards de Gouden Struis 2015 gewonnen. Dit is de prijs voor de beste marketingcase binnen de cultuursector van het afgelopen culturele seizoen. We Are Public won de prijs met hun ledenwerfcampagne die resulteerde in 2.500 leden voor deze nieuwe cultuurkaart....

The post We Are Public wint Struis voor beste marketingcase appeared first on EM-Cultuur.

]]>
Het nieuwe cultuurlidmaatschap We Are Public heeft tijdens de Cultuurmarketing Awards de Gouden Struis 2015 gewonnen. Dit is de prijs voor de beste marketingcase binnen de cultuursector van het afgelopen culturele seizoen. We Are Public won de prijs met hun ledenwerfcampagne die resulteerde in 2.500 leden voor deze nieuwe cultuurkaart. De tweede plaats ging naar Parktheater Eindhoven en het festival Le Guess Who? eindigde op de derde plek van deze marketingprijs.

We Are Public creëert bestaansrecht in moeilijke tijd
We Are Public is een nieuw cultuurlidmaatschap. Leden betalen maandelijks € 15 en krijgen daarvoor o.a. toegang tot een selectie van 30 culturele events per maand. De vakjury koos We Are Public als winnaar, omdat de initiatiefnemers met hun ledenwerfcampagne in een moeilijke tijd bestaansrecht heeft gecreëerd. De organisatie heeft het klaargespeeld om binnen 50 dagen 2.500 leden te werven met hun campagne, wat heeft gezorgd voor de financiële basis om van start te kunnen gaan. Inmiddels is We Are Public volgens de jury uitgegroeid tot een positief gelabeld platform, dat ook het kwetsbare aanbod insluit.

Van 34 cases naar 1 winnaar
Dit jaar stuurden 34 culturele organisaties een marketingcase in. Deze zijn beoordeeld door de vijfkoppige vakjury o.l.v. juryvoorzitter Stephan Fellinger (tevens voorzitter Spin Awards). De vijf genomineerden waren Le Guess Who?, Mauritshuis, Parktheater Eindhoven, TivoliVredenburg en We Are Public. Tijdens de Cultuurmarketing Awards gaven deze vijf organisaties een presentatie aan de vakjury en het aanwezige publiek. Aan het einde van deze dag riep de jury We Are Public uit tot winnaar van de Gouden Struis 2015.

De vijf cases die in de finale stonden mogen volgends de jury gezien worden als een voorbeeld voor andere marketeers in de sector. De jury roemde de vernieuwende elementen, het inspelen op de tijdsgeest en al het werk dat gestoken is in het dichter bij het publiek komen.

Een uitgebreid verslag van de middag is te lezen op Cultuurmarketing.nl. Ook zijn daar de cases van de 5 genomineerden te bekijken.

The post We Are Public wint Struis voor beste marketingcase appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/07/01/we-are-public-wint-struis-voor-beste-marketingcase/feed/ 0
Bussemaker draait aantal bezuinigingen op cultuur terug http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/06/08/bussemaker-draait-aantal-bezuinigingen-op-cultuur-terug/ http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/06/08/bussemaker-draait-aantal-bezuinigingen-op-cultuur-terug/#comments Mon, 08 Jun 2015 12:24:58 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=6107 Minister Jet Bussemaker (PvdA, Cultuur) gaat een aantal van de forse bezuinigingen repareren die het vorige kabinet heeft doorgevoerd op de subsidies aan culturele instellingen. Ze heeft daarvoor 18 miljoen euro vrijgemaakt op haar begroting. Dat blijkt uit de brief ‘Ruimte voor cultuur’ over haar uitgangspunten voor het cultuurbeleid in...

The post Bussemaker draait aantal bezuinigingen op cultuur terug appeared first on EM-Cultuur.

]]>
Minister Jet Bussemaker (PvdA, Cultuur) gaat een aantal van de forse bezuinigingen repareren die het vorige kabinet heeft doorgevoerd op de subsidies aan culturele instellingen. Ze heeft daarvoor 18 miljoen euro vrijgemaakt op haar begroting.

ANP-32443578-568x313

Dat blijkt uit de brief ‘Ruimte voor cultuur’ over haar uitgangspunten voor het cultuurbeleid in de volgende subsidieperiode (2017-2020), die ze vandaag aan de Tweede Kamer heeft gestuurd. Bussemaker trekt 5,5 miljoen euro uit voor de rijksmusea, waarvan het grootste deel is bestemd voor het Tropenmuseum in Amsterdam. Tot nu toe was voor dit museum alleen een tijdelijke regeling getroffen, nadat het van de begroting van het ministerie van Buitenlandse Zaken was geschrapt. Inmiddels vormt het samen met de twee andere rijksmusea voor volkenkunde één Museum voor Wereldculturen en wil Bussemaker het museum definitief opnemen op haar begroting.

Het Metropole Orkest, dat door de bezuinigingen op de omroep met opheffing bedreigd werd, krijgt eveneens een vaste plek op de begroting Cultuur. Bussemaker trekt daar 3 miljoen euro voor uit. Ook de Rijksakademie van Beeldende Kunsten, de Ateliers en de Jan van Eyck Academie, waar getalenteerde jonge kunstenaars een postacademische opleiding krijgen, zijn uit de gevarenzone. Halbe Zijlstra (VVD), de voorganger van Bussemaker op Cultuur, wilde hun subsidie per 2017 volledig stopzetten. Dat besluit was al verzacht, tot een regeling waarbij de instellingen nog werden gefinancierd via een beurzenstelsel voor de studenten. Maar over die beurzen moest veel belasting worden afgedragen. Bussemaker gaat de postacademische instellingen nu weer zelf subsidiëren.

Lees meer op www.nrc.nl.

The post Bussemaker draait aantal bezuinigingen op cultuur terug appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/06/08/bussemaker-draait-aantal-bezuinigingen-op-cultuur-terug/feed/ 0
Infographic van het Brabantse festivallandschap http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/26/infographic-van-het-brabantse-festivallandschap/ http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/26/infographic-van-het-brabantse-festivallandschap/#comments Tue, 26 May 2015 12:21:58 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=6097 EM-Cultuur is de grootste e-mailmarketing provider en adressenleverancier in de culturele sector en heeft een schat aan informatie over de regionale spreiding van musea, podia, festivals maar ook over bezoekersaantallen, zaalcapaciteit, festivaldatum enzovoort. Elke jaar maakt EM-Cultuur vier infographics. Speciaal voor Mestmag.nl hebben we ook dit jaar een festival infographic...

The post Infographic van het Brabantse festivallandschap appeared first on EM-Cultuur.

]]>
EM-Cultuur is de grootste e-mailmarketing provider en adressenleverancier in de culturele sector en heeft een schat aan informatie over de regionale spreiding van musea, podia, festivals maar ook over bezoekersaantallen, zaalcapaciteit, festivaldatum enzovoort. Elke jaar maakt EM-Cultuur vier infographics. Speciaal voor Mestmag.nl hebben we ook dit jaar een festival infographic gemaakt voor de provincie Brabant.

Bekijk de infographic!

 

Uw eigen infographic?
Op verzoek kunnen we een infographic samenstellen voor uw specifieke regio of segment. Neem voor meer informatie contact met ons op!

The post Infographic van het Brabantse festivallandschap appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/26/infographic-van-het-brabantse-festivallandschap/feed/ 0
Nominaties Gouden Struis 2015 zijn bekend! http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/26/nominaties-gouden-struis-2015-zijn-bekend/ http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/26/nominaties-gouden-struis-2015-zijn-bekend/#comments Tue, 26 May 2015 10:37:28 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=6093 De genomineerden voor de Gouden Struis 2015, de prijs voor de beste culturele marketingcase van het afgelopen seizoen, zijn bekend. De vakjury heeft uit de 34 inzendingen, vijf nominaties gekozen: Le Guess Who?, Mauritshuis, Parktheater Eindhoven, TivoliVredenburg & We Are Public. Dit jaar waren er onder de 34 inzendingen veel...

The post Nominaties Gouden Struis 2015 zijn bekend! appeared first on EM-Cultuur.

]]>
Gouden-STruis-680x342

De genomineerden voor de Gouden Struis 2015, de prijs voor de beste culturele marketingcase van het afgelopen seizoen, zijn bekend. De vakjury heeft uit de 34 inzendingen, vijf nominaties gekozen: Le Guess Who?, Mauritshuis, Parktheater Eindhoven, TivoliVredenburg & We Are Public.

Dit jaar waren er onder de 34 inzendingen veel nieuwe organisaties die een case instuurden voor de prijs. De vijfkoppige vakjury heeft uit de ingezonden cases een selectie gemaakt van de 5 beste campagnes. Tijdens de Cultuurmarketing Awards op 25 juni aanstaande presenteren de finalisten hun case en wordt de winnaar van de Gouden Struis 2015 bekend gemaakt.

Juryoverleg: van 34 naar 5 cases
Stephan Fellinger (juryvoorzitter), Tom de Bruyne, Dorien van Londen, Anita Mooiweer en Joost Schrage waren onder de indruk van het grote aantal nieuwe deelnemers en de hoge kwaliteit van de inzendingen in het algemeen. Dankzij de verbreding van het deelnemersveld naar de gehele culturele sector is de strijd volgens hen een stuk competitiever geworden.

Stephan Fellinger, juryvoorzitter: “We zijn als jury op zoek naar de pareltjes die ons inspireren. Pareltjes die laten zien hoe we marketing kunnen gebruiken om de schijnwerpers te zetten op al het bijzondere dat de culture sector voortbrengt”

Dit jaar 5 genomineerden
Uit de 34 inzendingen kwamen na uitvoerig beraad vijf deelnemers naar voren die binnen deze criteria de hoogste ogen gooiden. Deze vijf deelnemers (op alfabetische volgorde) maken kans op De Gouden Struis:

  • Le Guess Who? ingezonden door Barry Spooren
  • Mauritshuis ingezonden door Alexander Klapwijk
  • Parktheater Eindhoven ingezonden door Marleen van Amerongen en Klaas Seelen
  • TivoliVredenburg ingezonden door Lieke Timmermans
  • We Are Public ingezonden door Leon Caren

Op 25 juni vindt de Cultuurmarketing Awards plaats. Tijdens deze dag presenteren de bovenstaande vijf finalisten hun case aan het aanwezige publiek. Aan het einde van deze inspirerende middag wordt de winnaar van de Gouden Struis 2015 bekend gemaakt.

Bekijk de cases van de genomineerden via: https://www.cultuurmarketing.nl/event/goudenstruis.
Lees meer over de selectie van de genomineerden via: https://www.cultuurmarketing.nl/nominaties-gouden-struis-2015-bekend.

The post Nominaties Gouden Struis 2015 zijn bekend! appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/26/nominaties-gouden-struis-2015-zijn-bekend/feed/ 0
Podiumkunst-accommodaties 2015 [infographic] http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/13/podiumkunst-accommodaties-2015-infographic/ http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/13/podiumkunst-accommodaties-2015-infographic/#comments Wed, 13 May 2015 14:10:53 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=6085 EM-Cultuur is de grootste e-mailmarketing provider en adressenleverancier in de culturele sector en beschikt over een schat aan informatie en uniek overzicht over de sector. Elk jaar maakt EM-Cultuur meerdere infographics over onderwerpen als e-mailmarketing, festival-spreiding, podiumkunst-accommodaties en museumbezoekers en -spreiding. Onlangs zijn ruim 650 podiumkunst-accommodaties (theaters, poppodia etc.) geactualiseerd...

The post Podiumkunst-accommodaties 2015 [infographic] appeared first on EM-Cultuur.

]]>
podia2015_thumbEM-Cultuur is de grootste e-mailmarketing provider en adressenleverancier in de culturele sector en beschikt over een schat aan informatie en uniek overzicht over de sector. Elk jaar maakt EM-Cultuur meerdere infographics over onderwerpen als e-mailmarketing, festival-spreiding, podiumkunst-accommodaties en museumbezoekers en -spreiding.

Onlangs zijn ruim 650 podiumkunst-accommodaties (theaters, poppodia etc.) geactualiseerd (capaciteit tot 3000). Dit levert een totaalplaatje van (stoel)capaciteiten over Nederland die we graag met u delen. Alle aantallen zijn naar opgave van de accommodaties zelf. Adressen, contactpersonen, capaciteit etc. zijn raadpleegbaar in de culturele adressendatabase AdresData.

Bekijk de infographic

 

The post Podiumkunst-accommodaties 2015 [infographic] appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/13/podiumkunst-accommodaties-2015-infographic/feed/ 0
Inzendingen Gouden Struis 2015 http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/08/inzendingen-gouden-struis-2015/ http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/08/inzendingen-gouden-struis-2015/#comments Fri, 08 May 2015 11:02:43 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=6053 Vorige week sloot de inzendtermijn voor de Gouden Struis: de prijs voor de beste culturele marketingcampagne van het afgelopen seizoen. De vakjury mag zich dit jaar over 34 inzendingen buigen. Dit is een mooie stijging van het aantal deelnemers ten opzichte van de voorgaande jaren. Ook zien we veel organisaties...

The post Inzendingen Gouden Struis 2015 appeared first on EM-Cultuur.

]]>
Gouden-STruis-680x342

Vorige week sloot de inzendtermijn voor de Gouden Struis: de prijs voor de beste culturele marketingcampagne van het afgelopen seizoen. De vakjury mag zich dit jaar over 34 inzendingen buigen. Dit is een mooie stijging van het aantal deelnemers ten opzichte van de voorgaande jaren. Ook zien we veel organisaties die voor de eerste keer meedingen naar de prijs. Op 25 juni wordt de Gouden Struis uitgereikt tijdens de Cultuurmarketing Awards.

De afgelopen 10 jaar werd de Gouden Struis uitgereikt door het Bureau Promotie Podiumkunsten. In samenwerking met oud-directeur Peter Joziasse heeft Cultuurmarketing besloten om de prijs vanaf 2015 te vernieuwen en te verbreden. Dit betekent dat campagnes van zowel podiumkunsten, als de museale- , literaire, pop- en festivalsector kans maken op de marketingprijs.

Bekijk alle inzendingen op Cultuurmarketing.nl

The post Inzendingen Gouden Struis 2015 appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/05/08/inzendingen-gouden-struis-2015/feed/ 0
Festival overzicht 2015 [infographic] http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/04/15/festival-overzicht-2015-infographic/ http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/04/15/festival-overzicht-2015-infographic/#comments Wed, 15 Apr 2015 09:22:29 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=5957 Onlangs zijn ruim 1250 festivals in Nederland en België geactualiseerd. Dit levert een schat aan informatie die voor festivals, toeleveranciers en geïnteresseerden wordt samengevat in een infographic. Deze editie van de festival infographic beperkt zich tot de Nederlandse festivals. De infographic is met zorg samengesteld in goed overleg met de...

The post Festival overzicht 2015 [infographic] appeared first on EM-Cultuur.

]]>
thumb_festival2015Onlangs zijn ruim 1250 festivals in Nederland en België geactualiseerd. Dit levert een schat aan informatie die voor festivals, toeleveranciers en geïnteresseerden wordt samengevat in een infographic. Deze editie van de festival infographic beperkt zich tot de Nederlandse festivals. De infographic is met zorg samengesteld in goed overleg met de VNPF.

Noord-Holland populair
Noord-Holland heeft 253 festivals en daarmee de meeste festivals van alle provincies. Zuid-Holland (154) en Noord-Brabant (147) komen nog het dichtst in de buurt. Ook als we kijken naar het aantal festivals per inwoner staat Noord-Holland op de eerste plaats. Noord-Holland moet deze eerste plaats wel delen met Zeeland. Beide provincies hebben 92 festivals per 1 miljoen inwoners.

Zuid-Holland staat op de tweede plaats wat betreft het aantal festivals, maar opvallend is wel dat als we kijken naar het aantal festivals per inwoner de provincie zakt naar de een-na-laatste plaats. In Flevoland worden de minste festivals georganiseerd.

De meeste festivals in mei
De meeste festivals worden georganiseerd in de maand mei (17%) gevolgd door juni en augustus met beide een aandeel van 14%. Mei heeft dus de meeste festivals, maar niet de meeste bezoekers…

In 2015 worden er ruim 26 miljoen festival bezoekers verwacht. De drukste maand is juli met 19% van alle bezoekers. Augustus komt met 17% op een goede tweede plaats.

De meeste festivals verwachten in 2015 tussen de 1.000 en 5.000 bezoekers (30%). De overige groepen zijn redelijk gelijkmatig verdeeld.

Muziekfestivals versus de rest
Veruit de meeste festivals (54%) zijn muziekfestivals, daarna komen de theaterfestivals met 17%. Als we verder kijken naar de muziekfestivals zien we dat de meeste (81%) popfestivals zijn. De popfestivals verwachten in 2015 ongeveer 14 miljoen bezoekers te mogen ontvangen. De meeste popfestivals zijn in juni en verwachten tussen de 1.000 en 5.000 bezoekers.

Bekijk de infographic


The post Festival overzicht 2015 [infographic] appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/04/15/festival-overzicht-2015-infographic/feed/ 0
Marketingprijs voor de beste culturele campagne http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/04/02/marketingprijs-voor-de-beste-culturele-campagne/ http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/04/02/marketingprijs-voor-de-beste-culturele-campagne/#comments Thu, 02 Apr 2015 11:56:26 +0000 http://www.em-cultuur.nl/?p=5914 Als onderdeel van de Cultuurmarketing Awards reikt de netwerkorganisatie Cultuurmarketing op donderdag 25 juni 2015 de Gouden Struis uit. Dit is de prijs voor de beste marketingcampagne binnen de culturele sector van het afgelopen culturele seizoen. Tot en met 15 april kunnen organisaties die in aanmerking willen komen voor de...

The post Marketingprijs voor de beste culturele campagne appeared first on EM-Cultuur.

]]>
CultuurmarketingAwards-rond-680x342

Als onderdeel van de Cultuurmarketing Awards reikt de netwerkorganisatie Cultuurmarketing op donderdag 25 juni 2015 de Gouden Struis uit. Dit is de prijs voor de beste marketingcampagne binnen de culturele sector van het afgelopen culturele seizoen. Tot en met 15 april kunnen organisaties die in aanmerking willen komen voor de prijs, een marketingcase voordragen.

Met de prijs wil Cultuurmarketing positieve aandacht voor marketingcampagnes in de culturele sector genereren. Ook dienen de campagnes als inspiratiebron voor andere marketeers in de sector. De prijs is cultuurbreed: alle organisaties binnen de gehele culturele sector kunnen meedoen en maken kans op de prijs. De Gouden Struis wordt op 25 juni tijdens de Cultuurmarketing Awards uitgereikt aan de marketeer(s) verantwoordelijk voor de campagne.

Voordragen campagnes en procedure
De marketingcampagnes dienen te zijn uitgevoerd in het culturele seizoen 2014 – 2015. Tot en met 15 april kunnen marketeers een eigen campagne of een campagne die wat hen betreft een voorbeeld is voor de sector, voordragen. Na de voordrachtperiode worden alle inzendingen benaderd om hun voordracht om te zetten in een officiële aanmelding.
Deze inzendingen worden beoordeeld voor een vijfkoppige professionele vakjury: juryvoorzitter Stephan Fellinger (voorzitter Spin Awards), Dorien van Londen (directeur Shared Stories), Tom de Bruyne, (eigenaar campagnebureau Sue Amsterdam, Joost Schrage (Merk en Werk) en Anita Mooiweer, (Digital Business Manager Sanoma). De winnaar wordt op 25 juni door de vakjury bekend gemaakt.

Historie
De afgelopen 10 jaar werd de Gouden Struis uitgereikt door het Bureau Promotie Podiumkunsten. In samenwerking met oud-directeur Peter Joziasse heeft Cultuurmarketing besloten om de prijs vanaf 2015 te vernieuwen en verbreden. De ‘struis’ staat symbool voor de kracht die gezocht zal worden in de winnende marketingcampagne, en tevens voor het ‘uitsteken boven het maaiveld’: het als voorbeeld en inspiratie kunnen dienen voor de sector.

Ga naar www.cultuurmarketing.nl/goudenstruis voor alle informatie en het voordragen van een campagne.

En klik hier voor meer informatie over de Cultuurmarketing Awards op 25 juni 2015 en de mogelijkheid om aan te melden.

The post Marketingprijs voor de beste culturele campagne appeared first on EM-Cultuur.

]]>
http://www.em-cultuur.nl/blog/2015/04/02/marketingprijs-voor-de-beste-culturele-campagne/feed/ 0