Nieuws

Home  >>  Nieuws

EM-Berichten

Bent u op zoek naar het laatste nieuws rondom de diensten van EM-Cultuur? Bezoek dan onze speciale EM-Support website. Als gebruiker van onze diensten houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, veranderde wetgeving, nieuwe software versies en updates. U krijgt als klant bijvoorbeeld bericht als we een deelbestand in AdresData weer helemaal actueel hebben gemaakt. Of als we bijvoorbeeld een nieuwe MailingLijst functionaliteit hebben uitgerold. Tevens proberen we u te voorzien van de laatste tips en ontwikkelingen op het gebied van e-marketing.

EM-Support website

Cultureel Nieuws

EM-Cultuur volgt dagelijks een 100-tal digitale en gedrukte bronnen (kranten, knipselkranten, RSS-feeds, Twitter, Facebook). Dit doen we om te weten wat er speelt in de sector, en om de culturele database AdresData actueel te houden. We speuren naar relevant nieuws uit de Podiumkunsten-, Museale- en Festivalsector.

Newsroom

EM-Infographics

We actualiseren ieder jaar alle culturele organisaties voor ons AdresData bestand door ze te mailen, of te bellen. De inzichten die we uit dit overzicht krijgen bieden we aan in een drietal infographics. Daarnaast worden er miljoenen mailtjes per jaar verzonden met MailingLijst. Ook deze cijfers analyseren we en worden verwerkt in een infographic.

Infographics