MailingLijst

Culturele chatbots

We bouwen chatbots voor theaters, poppodia, musea, festivals en producenten. Chatbots die je kunt plaatsen op je website en op je Facebook pagina. Ze beantwoorden 24/7 alle veel gestelde vragen. Ze hebben toegang tot je speellijst, en kunnen je bezoekers vertellen wat er bij je speelt!

Wat is een chatbot?

Een chatbot is een virtuele medewerker die bezoekers helpt om snel een antwoord te vinden op hun vraag. Elke chatbot is voor iedere organisatie uniek, wij kennen drie verschillende ‘lagen’.

Babbel laag 

Gezellig kletsen met de bot. In deze laag kan de bot babbelen over het weer, je lievelingskleur en nog veel meer. De babbel-laag is voor alle chatbots ongeveer gelijk.

vraag laag 

De bot beantwoordt alle veel- en minder vaak gestelde vragen rond je theater. Van bereikbaarheid, tot restaurant-tips, tot voorzieningen voor mindervaliden.

data laag

In de data-laag krijgt bot toegang tot het programma, en ze kan je precies vertellen wat er speelt, hoe laat het afgelopen is, en of er nog kaartjes zijn!

Waarom een chatbot? 

 

Altijd beschikbaar

Een chatbot is altijd beschikbaar en nooit moe. Klanten staan nooit meer in de wacht en krijgen direct antwoord op hun vraag. Een chatbot kan oneindig veel chats beantwoorden, zelfs op hetzelfde moment!

Kostenbesparend

Met een chatbot heb je geen extra mankrachten meer nodig. Reduceer je e-mail- en telefooncontact met het inzetten van een chatbot!

VRIENDELIJK EN CORRECT

Een chatbot wordt nooit ongeduldig en blijft consistent met antwoorden.  Een chatbot kan volledig worden aangepast op de tone-of-voice van jouw bedrijf. 

tDe eerste virtuele theater-assistent

Onze prima diva is: Kleine Ko. De eerste Nederlandse virtuele theater-assistent. Eindelijk een jongen tussen alle vrouwen op kantoor van De Kleine Komedie.

Kleine Ko is de chatbot van De Kleine Komedie en helpt bij het zoeken op de website, geeft direct antwoord op vragen en loodst de bezoeker door de voorstellingen. Kleine Ko is te vinden rechtsonder op de website van De Kleine Komedie, en op de Facebook pagina van De Kleine Komedie (berichten).

Maak vooral een praatje met hem om kennis te maken, of om je vragen te stellen!

Je vindt Kleine Ko hier RECHTS ONDER op de pagina. 

 

Een chatbot in 1 minuut 

klein team met specialisten

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in de culturele sector, werken met verschillende ICT specialisten en begeleiden je van A tot Z. We hebben alle kennis in huis om jouw chatbot tot een succes te maken!

N

laatste technieken

Voor onze bots gebruiken we de laatste technieken en we hebben jarenlange ervaring met het aantakken op kaartverkoop- en planningssystemen.

N

Lerend en delend

Alles wat we leren en weten over bots delen we met onze klanten. We zijn een blog gestart met interessante artikelen en cases over chatbots.

N

Full service

We bieden full service tegen een vast bedrag per maand. Zo weet je van te voren welke kosten je maakt. Meer weten? Neem contact op.

Voor vragen en advies staan onze chatbot experts altijd voor je klaar!

We zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen en voeden van onze eigen theater chatbot. Het is de bedoeling dat de chatbot op alle veelgestelde vragen antwoord kan geven en ook informatie kan geven over onze voorstellingen!

Bibi Berghout

Online Marketing Manager, de Kleine Komedie

Wat kunnen we voor ELKAAR betekenen?

Wil je zelf ervaren welke mogelijkheden een chatbot allemaal te bieden heeft? Of heb je andere vragen of wensen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen graag eens bij je langs of we kunnen afspreken bij ons op kantoor in hartje Amsterdam.