Klanten

Onze klantenkring is cultureel en toch heel divers, van kleine theatergroepen tot grote musea. We zijn trots op al onze klanten en hechten veel waarde aan een fijne en persoonlijke samenwerking. Onze missie is om met onze tools en service de klanten te helpen zoveel mogelijk bezoekers naar het theater, festival of museum te krijgen.

30

Jaar

Al meer dan 30 jaar actief in de sector. We weten precies wat culturele organisaties nodig hebben.

500+

Klanten

Al meer dan 500 culturele organisaties vertrouwen op de e-marketing diensten van EM-Cultuur.

99%

Tevreden klanten

We rusten niet tot onze klanten voor 100% tevreden zijn en het optimale uit hun e-marketing halen.

Meer dan 500 klanten vertrouwen al op de diensten van EM-Cultuur!

“Inmiddels echt onmisbaar in de online communicatie naar al onze relaties. De service is ook altijd heel erg goed!”

Rode Hoed

“De helpdesk kenmerkt zich door snel en servicegericht handelen. We bereiken een groeiende groep abonnees.”

Zuiderzeemuseum

“MailingLijst is ontzettend gebruiksvriendelijk en je ziet direct bereik met resultaten! Denken ook fijn met je mee!”

De Meerse

“De meest snelle service, altijd bereid om mee te denken en altijd tijd voor begeleiding en advies op maat. EM-Cultuur weet hoe het moet!”

Orkater

“We maken al jaren gebruik van de diensten van EM-Cultuur en we zijn nog steeds heel tevreden over onze samenwerking.”

Brakke Grond

“De kracht van Mailinglijst zit hem in de grote kennis van de culturele sector, waar wij als gebruikers allemaal van profiteren!”

Uitagenda Rotterdam

Mailinglijst is een gebruiksvriendelijke tool, het geeft snel inzicht in de resultaten van je e-mailcampagnes. En in het geval van een vraag word je snel en vakkundig geholpen!

Josien Buijs

Hoofd Marketing en Communicatie, Filmhuis Den Haag

“Een compliment voor de lay-out van onze nieuwsbrief. Ik heb er zojuist eentje verstuurd, en we zijn heel tevreden. Ziet er prachtig uit, ook op m’n iPhone.”

Kunsthal KAdE

“Mailinglijst is prettig in gebruik en biedt veel mogelijkheden. De service is altijd snel en doeltreffend en de medewerkers zijn erg behulpzaam!”

Danstheater AYA

“Graag meer bedrijven zoals EM-Cultuur. Heldere communicatie, doortastende aanpak en een uitstekend oplossend vermogen, ook bij complexe vraagstukken.”

NEMO

Het versturen van nieuwsbrieven is eenvoudig, en de rapportages gemaakt door Mailinglijst zijn heel duidelijk. De helpdesk is servicegericht en denkt goed mee!

Marieke Verweij

Marketing en Communicatie medewerker, Rijksmuseum Boerhaave

“Een nieuwsbrief verzenden via MailngLijst is elke maand weer leuk om te doen! Zeker met de ondersteuning en het advies van de support afdeling!”

Grote Kerk Naarden

“De klant staat altijd centraal bij EM-Cultuur. Dat merk je aan het persoonlijke contact en de oplossingsgerichte aanpak. Erg prettig om mee samen te werken!”

Bibliotheek Hoorn

“MailingLijst van EM-Cultuur is professioneel en zeer eenvoudig in gebruik. Bij vragen of wensen altijd goede hulp en advies van de deskundige medewerkers!”

Zeeuws Archief

Met AdreZ kunnen we supersnel allerlei adresgegevens importeren en exporteren, waardoor we efficiënt mailingen kunnen verzenden. Gemakkelijker kan bijna niet!

Barbara Kienhuis

Office Manager, De Parade

Wat kunnen we voor je betekenen?

Fijn, je wilt contact met ons opnemen! Laat je gegevens achter via onze contactpagina en we nemen snel contact met je op.