Overheid

Al dertig jaar zijn we een begrip in de culturele en not-for-profit sector. De laatste jaren worden we steeds vaker door de overheid en daarin groeien we flink. Steeds meer (afdelingen van) gemeenten, provincies en rijksdiensten weten ons te vinden voor AdreZ en MailingLijst. Vandaar dat wij ons naast EM-Cultuur nu ook EM-Overheid kunnen noemen!

Gebruiksvriedelijk

Zowel AdreZ als MailingLijst zijn gebruiksvriendelijke systemen met een stijle leercurve. Gebruikers hebben aan één of twee trainingen van 1,5 uur voldoende om aan de slag te gaan met ons diensten.

Flexibel inzetbaar

Onze diensten zijn flexibel inzetbaar. We kunnen vaak snel schakelen en opleveren indien gewenst en ook uitbreidbaar. Zo is het goed denkbaar om eerst te starten met AdreZ, en dat later uit te breiden met de mail-module MailingLijst.

Veilig en betrouwbaar

De beveiliging van uw gegevens is onze top prioriteit. Uiteraard voldoen we met onze systemen aan de normen die overheden tegenwoordig stellen aan hun leveranciers. We noemen er een paar:

  • Wij zijn 100% AVG Proof
  • Alle systemen staan in Nederland
  • We maken elke nacht back-ups
  • We hebben opties voor het recht van vergetelheid en het automatisch verwijderen van informatie na een bepaalde periode
  • Onze systemen voldoen aan de normen van de BIO
  • Indien gewenst kunt u gebruik maken van twee factor authenticatie (2FA)
  • Onze systemen worden jaarlijks doorgelicht door een externe gecertificeerde organisatie.

Inclusief begeleiding en helpdesk

Een goed implementatietraject is van cruciaal belang. Bij de start van AdreZ of MailingLijst bepalen we de stappen en de planning van het implementatietraject. We begeleiden de klant tot aan de laatste trainingen, en ook daarna staat onze helpdesk bij voor raad en daad.

30

Jaar

Al meer dan 30 jaar actief in de sector. We weten precies wat overheidsinstanties nodig hebben.

500+

Klanten

Al meer dan 500 organisaties vertrouwen op de e-marketing diensten van EM-Cultuur.

99%

Tevreden klanten

We rusten niet tot onze klanten voor 100% tevreden zijn en het optimale uit hun e-marketing halen.

Meer dan 500 klanten vertrouwen al op de diensten van EM-Cultuur!

Met AdreZ kunnen we supersnel allerlei adresgegevens importeren en exporteren, waardoor we efficiënt mailingen kunnen verzenden. Gemakkelijker kan bijna niet!

Naam

Functie, Gemeente Amsterdam

Wat kunnen we voor je betekenen?

Fijn, je wilt contact met ons opnemen! Laat je gegevens achter via onze contactpagina en we nemen snel contact met je op.